Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جامعه الزهرا(س) گفت:امسال جامعه الزهرا(س) ازنظر بودجه در تنگناهای شدیدی و مورد بی‌رحمی قرارگرفته است،به‌طوری‌که بسیاری از اولویت‌های آموزشی را به دلیل کمبود بودجه حذف کرده‌ایم. ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمود مدنی،ظهر امروز در نشست خبری با موضوع آغاز پذیرش سال تحصیلی 1399-1400 اظهار داشت:قدم‌های بزرگی در عرصه آموزش و پژوهش و همچنین تربیت مدرس در 5 رشته برداشته‌ایم و باوجود کمبودها به حرکت و شتاب علمی خود ادامه می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جامعه الزهرا(س) افزود: امسال جامعه الزهرا(س) ازنظر بودجه در تنگناهای شدیدی و مورد بی‌رحمی قرارگرفته است،به‌طوری‌که بسیاری از اولویت‌های آموزشی را به دلیل کمبود بودجه حذف کرده‌ایم و درواقع در یک حیات نباتی به سر می‌بریم و سال قبل تنها 47 درصد از بودجه تخصیص‌یافته را دریافت کردیم.

وی تصریح کرد:با همه این تنگناهای مالی،اهداف متعالی این مرکز را دنبال می‌کنیم و تعامل خوبی با مراکز علمی و دانشگاه‌ها داریم و در سال آینده،رشته‌های دیگری را در جهت آموزش ایجاد می‌کنیم.

20 رشته جدید توسط معاونت آموزش جامعه الزهرا(س) تصویب ‌شد‌14 رشته جدید در جامعه الزهرا (س) تدوین می‌شودقم|سال تحصیلی جدید جامعه الزهرا(س) آغاز شد

مدنی با اشاره به فعالیت‌های علمی جامعه الزهرا(س) بیان کرد:در حال حاضر در بخش پژوهش  16 نشریه داخلی علمی و تخصصی داریم و سه نشریه نیز در مرحله پژوهشی شدن قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد:همچنین طرح شمیم در مسیر تربیت مبلغین در دست اقدام است و تاکنون بسیاری از دانش‌آموختگان جامعه الزهرا جذب آموزش‌وپرورش و دیگر نهادها شده‌اند.

مدیر جامعه الزهرا(س) گفت:در این مرکز بزرگ،بیش از 20 هزار طلبه ایرانی و غیر ایرانی ،2300 دانش‌آموز در مقاطع پیش‌دبستانی تا دبیرستان الهدی، هزار کودک در مهدکودک و 500 دانشجو در دانشکده هدی مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: در حد امکانات در تلاش هستیم امسال با تدابیر لازم،در جذب 100 درصدی گام برداریم،براین اساس امسال نیز هم‌زمان با 23 آذرماه فراخوان پذیرش در سطوح 2و3 و 4 اعلام‌شده است که در سطح 2 کارشناسی،سطح 3 کارشناسی ارشد و سطح 4 دکترا پذیرش می‌شود.

مدنی عنوان کرد:مقطع سطح دو به‌صورت عمومی، سطح سه در 12 رشته و سطح چهاردر 5 رشته برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد:در کنار این دوره‌ها نیز دوره فقه عالی ارائه می‌شود و افرادی که سطح 4 هستند برای اینکه در مسائل فقهی،صاحب‌نظر شوند در این دوره شامل 2 برنامه 5 ساله شرکت می‌کنند.

مدیر جامعه الزهرا(س) بیان کرد: پذیرش در سطوح عالی از دو سال گذشته آغازشده است و امسال هم پذیرش‌هایی راداریم،همچنین دوره‌های تربیت پژوهشگر، تربیت مشاور، مترجم و تربیت مبلغ و پاسخگو به سؤالات شرعی و فقهی و عقیدتی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/457/ ع

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری

ایسنا/اصفهان در چهل‌وششمین دوره مسابقه ریاضی دانشجویی در سطح کشوری، ۴ دانشجوی دانشگاه کاشان حضور یافتند و از این میان، ۲ نفر موفق به کسب مدال شدند.  

روح‌اللّه جهانی‌پور، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان و عضو هیئت‌ علمی گروه ریاضی محض این دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات ریاضی کشوری صحبت‌هایش را این‌گونه آغاز کرد: مسابقات ریاضی دانشجویی هرساله در سطح کشوری و به‌کوشش انجمن ریاضی ایران برپا می‌شود. در این دوره که چهل‌وششمین نوبت آن به شمار می‌آید، همانند ادوار قبل در چهار روز دنبال شد. دو روز نخست را از دانشجویان آزمون گرفتند، یک روز را به تصحیح برگه‌های آزمون و رسیدگی به اعتراضات اختصاص دادند و در نهایت روز آخر نیز آیین اختتامیه را برپا و جوایز را اهدا کردند.

وی با یادآورشدن این نکته که مسابقات امسال بین روزهای یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت‌ماه و در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار شد، چنین توضیح داد: به‌طورکلی، در این مسابقات کشوری، هر دانشگاهی می‌تواند یک تیم اعزام کند. این تیم باید دست‌کم پنج عضو داشته باشد. اگر تیم دانشگاهی کمتر از پنج نفر عضو داشته باشد، موفقیت افراد حاضر در مسابقه به‌صورت امتیازبندی فردی اعلام می‌شود و برای تیم‌های  پنج نفره موفق رتبه‌بندی دانشگاهی نیز در نظر می‌گیرند.  

این پژوهشگر علوم ریاضی در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان و مدال‌آوران دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات ریاضی خاطرنشان کرد: از دانشگاه کاشان ۴ دانشجو حضور یافتند که از این میان، ۲ دانشجوی دانشگاه کاشان با نام‌های محمدمعین یوسفیان و ارژنگ ارباب، مقام آوردند. یوسفیان و ارباب به‌ترتیب مدال‌های نقره و برنز کسب کردند.

جهانی‌پور تأکید کرد: یوسفیان سال گذشته در همین مسابقات به کسب مدال نقره و یک سال پیش از آن نیز به دریافت مدال برنز موفق شده بود. این دانشجو در سال ۱۴۰۲ شمسی نیز در مسابقات بین‌المللی دانشجویی ریاضی که هرساله و به‌طور ثابت در بلغارستان برگزار می‌شود، مدال برنز به دست آورد. گفتنی است که در مسابقات بلغارستان هر کشوری می‌تواند با چندین تیم و دانشگاه حضور یابد. مدال‌آورندگان این مسابقات، مانند یوسفیان، غالباً از سوی بنیاد نخبگان حمایت می‌شوند و امتیازاتی به آنان تعلق می‌گیرد.  

رئیس دانشکدۀ علوم ریاضی دانشگاه کاشان اظهار کرد: این دانشگاه نیز از هر جنبه‌ای که بتواند حمایت خود را از یوسفیان و ارباب نشان خواهد داد تا بتوانند در این عرصه موفق‌تر از پیش گام بردارند. البته پیش‌تر هم حمایت‌هایی وجود داشته، همان‌گونه که بخشی از هزینه سفرهای خارجی یا مسابقات بین‌المللی را خود دانشگاه کاشان پرداخت کرده است. همچنین از همین دانشجویان برتر ریاضی به‌منظور تقویت بنیه علمی دانشجویان سال‌های پایین‌تر کمک می‌گیریم.

پیشتازی دانشگاه کاشان در پایه‌گذاری رشته ریاضی

عضو هیئت‌علمی گروه ریاضی محض دانشگاه کاشان در خاتمه بحث خود و با اشاره به این نکته که دانشگاه یادشده ظرفیت خوبی برای توسعه و رشد در علوم ریاضی دارد، تصریح کرد: رشته ریاضی دانشگاه کاشان یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های این دانشگاه به شمار می‌آید. سال ۱۳۵۳ شمسی، هنوز دانشگاه کاشان به شکل امروز بنا نشده بود که رشته ریاضی تحت مدرسه عالی علوم کاشان برقرار بود و دانشجو می‌پذیرفت.

او ادامه داد: مدرسه عالی علوم کاشان بعدها جزو مجموعه شعب دانش‌سرای عالی تربیت معلم شد که پس از چندی به دانشگاه تربیت معلم تغییر نام داد. در دهه ۶۰ شمسی بود که دانشگاه کاشان به این شکل کنونی ایجاد شد و یکی از رشته‌های آن نیز ریاضیات بوده است. ریشۀ دانشگاه کاشان به همان مدرسه عالی علوم برمی‌گردد. از همین دهه ۶۰ نیز رشتۀ ریاضی دانشگاه پیشرفت بسیاری کرد تا امروز که شاهدیم دانشجویانش در مسابقات ملی و فراملی رتبه کسب می‌کنند.

جهانی‌پور در باب گرایش‌های فعلی رشته ریاضیات در دانشگاه کاشان گفت: امروزه حتی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا نیز دانشجو می‌پذیریم و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی گسترده‌ای در این مرکز جریان دارد. دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان سه رشته اصلی، یعنی ریاضی و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار دارد که به آن‌ها مجموعه علوم ریاضی می‌گوییم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است