Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@16:12:30 GMT

13500 بانوی طلبه در قم مشغول به تحصیل شدند

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۹۵۸۱۹

13500 بانوی طلبه در قم مشغول به تحصیل شدند

قم- ایرنا- مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: همزمان با سال تحصیلی 97-98، 13 هزار و 500 بانوی طلبه مشغول به تحصیل شدند که در از این تعداد یک هزار و 500 تن طلبه غیرایرانی هستند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی روز چهارشنبه در آیین آغاز سال تحصیلی 98-97 جامعه الزهرا(س) اظهار داشت: طلاب غیر ایرانی از 33 کشور جهان وارد این استان شده و در سال تحصیلی جدید مشغول به فراگیری علوم انسانی و اسلامی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این طلبه ها در سطح های مختلف دو، سه و چهار حوزه در رشته های مختلف از جمله فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآن، تعلیم و تربیت، کلام و فلسفه، مطالعات زنان، ادبیات عرب، تبلیغ، تربیت دینی کودک و نوجوان، تاریخ و فقه اهل بیت مشغول به تحصیل شدند.
وی ادامه داد: ازابتدای تاسیس این مجموعه 50 هزار بانوی طلبه از80 کشور جهان در این مکان تحصیل کرده و بعد از آن به تبلیغ و فعالیت در کشورهای خود پرداخته اند.
مدیر جامعه الزهرا(س) با اشاره به اجرای طرح آموزش پژوهش محور گفت: درصدد گنجاندن آموزش های مهارت پژوهشی در برنامه درس های طلاب هستیم تا جز واحدهای درسی اطلاق شود.
وی بیان داشت: طرح تربیت محقق و پژوهشگر به صورت کارگاهی و تخصصی در حال جریان است تا بانوان بتوانند در کنار درس های علمی به تحقیق و تبلیغ بپردازند.
مدنی خاطر نشان کرد: همچنین واحدهایی در مهارت تبلیغ در دوره عمومی طلاب گنجانده شده است تا با 6 مهارت تبلیغی آشنا شده و در جلسات کارگاهی حضور یاند.
وی از اجرای طرح دوره فقه خانواده عالی خبر داد و گفت: دوره پنج ساله برای کسانی تعریف شده که سطح چهار حوزه را طی کنند و بعد در 2 دوره پنج ساله شرکت کنند تا به عنوان صاحب نظر در خصوص فقه خانواده فعالیت کنند.
وی گفت: این طرح تا کنون در حوزه های علمیه انجام نشده بود که برای اولین بار در جامعه الزهرا(س) در حال اجراست.
مدیر جامعه الزهرا(س) از طراحی سایر دوره های تربیت مشاور و مدرس خبر داد و گفت: این برنامه ها در دوره های کوتاه مدت و بلند مدت طراحی شده است تا برای بانوان طلبه اجرایی شود.
وی بیان داشت: همچنین دوره تربیت مترجم در سه رشته عربی، ترکی و انگلیسی برنامه ریزی شده که امیدواریم این دوره را گسترش دهیم و باعث ارتقای توانمندی بانوان در عرصه های مختلف شویم.
مدنی همچنین خاطر نشان کرد: در کنار برنامه های علمی و فرهنگی برای بانوان طلبه به دنبال تقویت تزکیه نفس و تهذیب با اجرای برنامه های قرآنی هستیم تا هم در جایگاه مادری و همسری و هم به عنوان یک بانوی موفق در جامعه برای سایران الگو باشند.
8138/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جامعه الزهرا بانوان طلبه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۵۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی لطفی، مدیر مسابقات کوئرا، با بیان اینکه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال حامی برگزاری هشتمین دوره کدکاپ است، گفت: معاونت علمی در فعال کردن درگاه‌های اطلاع رسانی در خصوص این دور از مسابقات و شناخته‌شدن آن در سطحی ملی و تامین برخی هزینه‌های مسابقه پای کار آمده است و از آن جهت که هدف ترویج برنامه نویسی در سطح کشور را دنبال می‌کند، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم.

لطفی ادامه داد: در این مسابقه ضمن ترویج برنامه نویسی، بحث آموزش برنامه نویسی گنجانده شده است و افراد می‌توانند در هر سطحی که هستند، آموزش متناسب با خودشان را دریافت کنند.

وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات توضیح داد: مسابقات انتخابی در لیگ ملی برنامه نویسی کدکاپ ۸ به صورت استانی است، به همین دلیل، دانشجویان همه استان‌ها خود را مخاطب این مسابقه می‌بینند و شانس خود را در آن کمرنگ نمی‌ببینند.

مدیر مسابقات کوئرا، درباره نحوه برگزاری این مسابقات گفت: این لیگ در شش دوره مسابقات انتخابی آنلاین برگزار می‌شود که تاکنون چهار دوره آن برگزارشده است، دور اول این مسابقات از اوایل اسفند ماه کلید خورد و هر سه هفته یک مسابقه انجام می‌شود که ان‌شاءالله دور پنجم مسابقات انتخابی، ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار خواهدشد.

لطفی به جایزه‌های دریافتی این مسابقه اشاره کرد و گفت: در این مسابقات انتخابی دانشجوی برتر هر استان، سهمیه رقابت فینال را به انضمام یک میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهدکرد. همچنین، بعد از هر مسابقه، جلسه آنلاین حل سوالات مسابقه توسط طراحان سوالات، برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از هر استان، به سه نفر از شرکت‌کنندگانی که در این جلسه حضور یافته‌اند، دوره آموزشی رایگان اهدا می‌شود که شامل ۲۰ دوره آموزش آنلاین برنامه‌نویسی به‌صورت تعاملی در سطوح مقدماتی و پیشرفته است و افراد می‌توانند به انتخاب خودشان یکی از دوره‌ها را به عنوان هدیه دریافت کنند.

مدیر مسابقات کوئرا  اضافه کرد: گذراندن موفقیت‌آمیز این دوره‌ها بین یک تا سه ماه به صورت آنلاین طول می‌کشد، علاوه بر این به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان مسابقه تی شرت یادبود اهدا می‌شود و هر کس که در این مسابقه  کد ارسال کرده باشد، شانس برخورداری از این جوایز را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فینال به صورت حضوری با دعوت از نفرات برتر در سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: از نفر اول تا سی ام جایزه در فینال دریافت خواهند کرد. هم‌چنین در رتبه‌های بعد، به نفرات برتر هر استان جوایز اهدا می‌شود و مجموعا حدود ۲۰۰ میلیون تومان فقط در مرحله فینال به شرکت کنندگان جایزه اهدا خواهد شد.

لطفی در خصوص چرایی عنوان «کدکاپ ۸» توضیح داد: از سال ۹۵، مسابقات برنامه نویسی کشوری را با عنوان کدکاپ برگزار می‌کنیم که البته دوره‌های اول آن با همکاری دانشگاه صنعتی شریف بود و در ادامه این رویداد به صورت سالیانه برگزار شد و بزرگترین مسابقه برنامه نویسی کشور از نظر تعداد شرکت  کنندگان شناخته می‌شود.

وی ادامه داد: امسال، هشتمین دوره برگزاری این مسابقات است که این دوره را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و در قالب لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی برگزار می‌کنیم.

مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه مخاطب کدکاپ را دانشجویان هستند، گفت: کدکاپ در سال‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی برگزار شده است. هر سال برخی شرکت‌ها با هدف جذب و استخدام حامی مسابقات می‌شدند، موضوعات مسابقات هم مطابق فناوری‌هایی بود که آنها نیاز داشتند، اما امسال از آن جهت که هدف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری ترویج برنامه نویسی در سطح کشور بود، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم و هر شش دوره انتخابی به انضمام فینال، حاوی سوالات الگوریتمی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • سی‌وچهار دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در یک نگاه
  • «خیلی بیل زن هستید، زمین خودتان را بیل بزنید»/ واکنش یک جامعه‌شناس به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض در آمریکا
  • محمد فاضلی جامعه شناس: خیلی بیل‌زن هستید زمین خودتان را را بیل بزنید
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • مالکیت کامل اردوگاه الزهرا باید به البرز بازگردد