Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@18:22:58 GMT

قم| دوره‌های تربیت مبلغ در سال آینده برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۲۲۵۲۶

قم| دوره‌های تربیت مبلغ در سال آینده برگزار می‌شود

مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: در سال آینده سه دوره عمومی، تخصصی و گرایشی برای پرورش مبلغان برگزار می‌شود که باید طلاب برای فراگیری فنون تبلیغ، در دوره‌های مذکور شرکت کنند. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۰ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید محمود مدنی در همایش بزرگ مبلغان دینی که در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا(س) برگزار شد، با اشاره به لزوم آمادگی مبلغان دینی برای انجام فعالیت تبلیغ در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در زمینه آمادگی مبلغان برای ماه مبارک رمضان، آمادگی‌های جسمی، اجتماعی و روحی مبلغان مدنظر بوده تا به نحو احسن به فعالیت بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جامعه الزهرا(س)، امر تبلیغ از اهمیت بالایی برخوردار بوده و برنامه‌ریزی‌ها برای ورود جدی به این میدان طراحی‌شده تا امر تبلیغ به‌عنوان یک امر بارز در جامعه الزهرا(س) به منصه ظهور درآید.

مدیر جامعه الزهرا(س) فروتنی و محبت کردن به مخاطب را ازجمله راه‌های نفوذ به قلب او دانست و گفت: جامعه امروز با آسیب‌های خاصی برخورد کرده که وظیفه ما عدم منفعل بودن و تلاش جدی برای مقابله با آن‌ها است.

مدنی امر تبلیغ را به‌عنوان یکی از ارکان مهم جامعه الزهرا با اهمیت دانست و عنوان کرد: مبلغانی که در ماه محرم به مناطق اعزام شدند، چهارتا پنج برابر بیش از سال‌های گذشته بودند و در ماه مبارک رمضان، برای اعزام مبلغان بیشتر از ماه محرم برنامه‌ریزی‌شده است.

وی از تلاش برای تهیه کتاب‌های پرمحتوا و مفید برای مبلغان ماه مبارک رمضان خبر داد و خاطرنشان کرد: امر تبلیغ، در قالب دوره‌های عمومی در نظر گرفته‌شده است که مهارت‌های عمومی تبلیغ در این دوره‌ها، آموزش داده می‌شود.

مدیر جامعه الزهرا(س) ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، کارگاه‌های آموزش تخصصی تبلیغ در قالب گروه‌های کوچک برگزار می‌شود و پس‌ از آن، تبلیغ گرایشی در دستور کار قرار می‌گیرد.

مدنی عنوان کرد: هر یک از طلاب در ماه مبارک رمضان، مسائل موجود در تبلیغ را ارائه کرده و یک گزارش جامع از عملکرد تبلیغی خود تنظیم می‌کنند که این امر در با اهمیت کردن بحث تبلیغ و قوی شدن شبکه تبلیغی ضروری است.

وی با اشاره به‌ضرورت امر تبلیغ برای طلاب در ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: در جهان امروز، دنیای کفر برای گسترش نفوذ خود با تمام قوا به عرصه عمل واردشده و در این موقعیت حساس، ضروری است که امر تبلیغ دینی را از وظایف مهم خود تلقی کنیم.

مدیر جامعه الزهرا(س) امر تبلیغ را مهارتی خاص با فنون مشخص خود دانست و تأکید کرد: تبلیغ ظرافت‌های خاص خود را دارد که لازم است با برگزاری جلسات تمرین و یادگیری، در امر فن بیان و منبر به توانایی‌های لازم دست پیدا کنیم.

مدنی با تأکید بر لزوم انجام مطالعه برای منبر، ابراز کرد: در سال آینده، سه دوره عمومی، تخصصی و گرایشی برای پرورش مبلغان برگزار می‌شود که باید طلاب برای فراگیری فنون تبلیغ، در دوره‌های مذکور شرکت کنند.

انتهای پیام/ح

R7854/P1357/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۲۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد

ایسنا/همدان امام جمعه همدان گفت: پیشرفت کشور در گرو علم است اما باید مبانی علم هم در آموزش مورد توجه قرار گیرد به طوری‌ که در حال حاضر نسل جوان تا ۳۰ سالگی باید به دنبال تحصیلات تکمیلی باشد که فرصت جوانی از دست می‌رود و طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد بنابراین باید در نظام تعلیمی به طولانی بودن دوره تحصیل توجه شود.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی جمعه ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های نمازجمعه شهر همدان، مطرح کرد: امروز شاهد مشکلاتی در جامعه از بزهکاری‌ها تا انحرافات اخلاقی گرفته تا مشکلاتی که در خانواده‌ها وجود دارد، هستیم راه‌حل اساسی مشکلات اجتماعی کجاست؟ نسل جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را آموزش ببیند؟ یکی از معضلاتی که امروز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، اشتغال است.

شعبانی‌موثقی با بیان اینکه نسل جوان باید به عنوان یک تولیدکننده ثروت مطرح باشد، خاطرنشان کرد: جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را به دست آورد؟ کجا ایستادن در مقابل بزهکاری‌ها را آموزش ببیند؟ اخلاق اجتماعی، قانون‌گرایی، آشنایی با نظام ارزشی و هنجاری و زیست عفیفانه را کجا آموزش ببیند؟ این موارد جزء مسائل اصلی زیست و حیات بشری است که علاوه بر آموزش، باید تبدیل به رفتار اجتماعی شود.

وی با طرح این سوال که کدام نهاد می‌تواند این مشکلات را به صورت اساسی حل کند؟ پاسخ داد: اصلی‌ترین نهادی که باید در این مسیر حرکت کند، نظام تعلیم و تربیت کشور است به طوری‌که تعلیم و تربیت شاید اساسی‌ترین و حساس‌ترین بخش از وظایف و جریانات انقلابی است که در مواردی به آن کم‌توجهی شده در حالی‌که باید بعد از انقلاب اسلامی در مسأله آموزش و پرورش تلاش‌های فراوانی انجام می‌دادیم چراکه کار نهاد تعلیمی و آموزشی، تربیت انسان است و تنها برای دانش‌آموزان عرصه علم نیست بلکه تعلیم و تربیت حائز اهمیت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه باید در آموزش‌های آموزش و پرورش مبانی اصیل نظیر معرفت‌شناسی، انسان‌شناسی و هستی‌شناسی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: در چند ماه اخیر دشمن در میدان نظامی شکست خورده و هر زمان دشمن در میدانی شکست می‌خورد و موفقیتی نصیب جمهوری اسلامی ایران می‌شود، دشمن به دنبال برنامه‌ریزی است، در حال حاضر نیز به دنبال جنگ رسانه‌ای و با شایعه‌پراکنی تلاش می‌کند تنش ایجاد کند، دشمن در زمینه رسانه وحدت دارد به طوری‌که ما باید نسبت به جریان‌های رسانه‌ای دشمن مراقب باشیم.

وی اظهار کرد: در حالی اعتراض دانشجویان آمریکایی و اروپایی و حمایت از مردم فلسطین و برخورد خشن کشورهای اروپایی با معترضان را شاهد هستیم که منورالفکران سال‌ها غرب را مهد آزادی‌بیان روشنفکری می‌دانستند و این آزادی را بر سر ملت‌های خود می‌کوبیدند اما جمهوری اسلامی ایران از ابتدا می‌دانست این شعار تو خالی و بازی غربی‌هاست و حقوق بشر وقتی خوب است که پای بشر غربی به میان باشد.

شعبانی‌موثقی یادآور شد: حقوق بشر غربی و آزادی بیان آن‌ها را نمی‌شود باور کرد، امروز حقانیت ما را در بلاد کفر دیده می‌شود به طوری‌که حرف‌های دیروز جمهوری اسلامی،  امروز در بلاد کفر بیان می‌شود و بخواهند یا نخواهند کشور ما یک تنه در مقابل ظلم ایستاد و حرف جدید مطرح کرد و امروز این حرف‌ها و مواضع فراگیر شده که این موفقیت جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: شأن امامت‌جمعه مطالبه‌گری است و هدف از این‌کار هم تقویت بنای ائمه‌جمعه بر تضعیف مسئولان نیست بلکه بنا بر تقویت، حمایت و طرح مشکلات مردم در تریبون نمازجمعه است و در بسیاری از موارد تلاش می‌کنند در جلسات خصوصی مشکلات مردم را منعکس کنند و انتظار این است که مسئولان در مقابل مطالبات ائمه‌جمعه برخورد شایسته شود.

امام جمعه همدان در پایان بیان کرد: اگر امروز مکتب شیعه کلام، فلسفه و فقه باقیست، مدیون امام صادق(ع) است، آنچه در رساله‌های عملیه وجود دارد که مراجع سعی می‌کنند احکام را از آن استخراج کنند، قالب اطلاعات آن از امام صادق(ع) است و حرف آخر ایشان در روز شهادتشان توجه به نماز و اول وقت خواندن آن است.

به گزارش ایسنا، در پایان نمازجمعه این هفته، راهپیمایی جمعه‌های خشم در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی از محل برپایی نمازجمعه تا چهارراه شریعتی همدان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • دوره تربیت‌معلم سبک زندگی قرآنی در شیراز برپا شد
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • مطابق با سیره امام صادق(ع) نهی از منکر باید همراه با محبت باشد
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • تجلیل از معلمان خیر مراغه‌ای
  • تجلیل از معلمان خیر مراغه ای
  • مراسم تجلیل از معلمان نمونه آستارا برگزار شد